Цикъл с Винстрол – начинаещи и напреднали

Винстрол е мощен анаболен стероид, който е популярен сред културистите и спортистите, които искат да подобрят своята производителност и изглеждат по-добре.

Това е стероид, който има много конкретни ползи, но той едва ли е подходящ за всеки и всеки цикъл.

Основната цел на тази статия е да даде подробно представяне на циклите с Винстрол и как то може да бъде използвано ефективно от мъже и жени за постигане на различни цели.

По-долу ще разгледаме различни начини на подреждане на Винстрол и ще предложим някои примери за цикли, които могат да ви помогнат да постигнете вашите специфични цели.

Цикли и стекове с Винстрол

Определянето на подходящия цикъл на Винстрол не включва само дозировката. Трябва да се вземат предвид множество фактори: дозата, продължителността на цикъла (като имаме ограничения с Винстрол), другите съединения в стека, поставените цели и предишният опит със стероиди.

Цикъл с Винстрол за начинаещи

Винстрол не е най-препоръчителният стероид за нови потребители поради потенциалните сериозни странични ефекти. Въпреки това, ако все пак се насочвате към него, можете да започнете с ниски дози и да наблюдавате реакцията на вашето тяло. След това можете постепенно да увеличавате дозата, ако понасяте Винстрол добре. Шестседмичен цикъл може да бъде отлично въведение във Винстрола:

 • Седмици 1-6: Винстрол 10 мг на ден (увеличете до 20 мг във втората и третата седмица, ако понасяте добре)
 • Седмици 1-6: Тестостерон 100 мг седмично (за поддържане на адекватни нива на тестостерон)

Цикъл с Винстрол за средно напреднали

При цикълът за средно напреднали обикновено се добавя допълнителен стероид. Можем да използваме нещо като Анадрол или Тренболон в умерени дози, за да увеличим резултатите.

Шестседмичен цикъл с Винстрол и Анадрол:

 • Винстрол: 25 мг на ден
 • Анадрол: 50-75 мг на ден

Въпреки че Анадрол причинява задържане на течности, този стек е изключителен като комбинация преди състезание, тъй като резултатите ще бъдат пълни, сухи и дефинирани, с добавена маса. Ключът за намаляване на задържането на течности от Анадрол, за да постигнете сухо излъчване с този стек, е да поддържате ниско ниво на натрий прием през целия цикъл.

Цикъл с Винстрол за напреднали

Сериозно усъвършенстваният цикъл с Винстрол включва добавянето на тренболон – един от най-трудните за използване стероиди, подходящ само за най-опитните потребители. Комбинирането на тези два мощни стероида може да представлява значителни рискове, ако не разбирате напълно как да ги използвате.

Тези стероиди могат да донесат бързи резултати, които ще доведат до бързо и остро преобразяване на тялото в рамките на шестседмичен цикъл.

 • Винстрол: 20-25 мг на ден
 • Тренболон: 150-200 мг седмично

Този стек може да се използва както за покачване на мускулна маса, така и за рязане, но най-често се използва за покачване на мускулна маса и постигане на сух и разкъсан вид, като в същото време намаляват телесните мазнини. Големият предимство на използването на Тренболон в този стек за покачване на мускулна маса, вместо на тестостерон, е че ще имате по-малко задържане на вода.

Подреждане на Винстрол

Въпреки че жените могат да използват и използват Винстрол самостоятелно в цикъл, би било почти нечувано (и не се препоръчва) мъжете да го правят. Поне потребителите на Винстрол от мъжки пол трябва да подредят Винстрол със форма на тестостерон в минимална доза, за да действат като заместител на тестостерона по време на цикъла и да се борят със потискащите ефекти на Винстрол. В този случай тестостеронът няма да има значителни анаболни ефекти.

Когато говорим за подреждане на Винстрол, целта е да се използват други стероиди или съединения в дози, които да осигурят допълнителни ползи или да засилят тези, които предоставя Винстрол. Но важно е да имате план, а не просто да подреждате случайни стероиди заедно. Това включва вземане на решение относно съчетанието с Винстрол, дозата на всяко съединение, кога да ги включите в цикъла и колко дълъг ще бъде цикълът. Всички тези решения трябва да бъдат основани на основните ви цели.

Стекове с Винстрол

Винстрол просто не е ефективен стероид за покачване на мускулна маса или натрупване на маса при мъже, така че не е препоръчително да го използвате в стека за покачване на мускулна маса.

За жените, обаче, Винстрол може да насърчи придобиването на чиста мускулатура и често се използва извън сезона. Прост стек за жени комбинира Винстрол и Primobolan Depot:

 • Седмица 1-3: Primobolan Depot 100 мг седмично (разделено на две дози, приемани два пъти седмично)
 • Седмица 3-8: Винстрол 10 мг дневно

Стекове за орелефяване с Винстрол

Дефиницията и релефа за състезания или просто за личен интерес е основната цел, за която мъжете културисти използват Винстрол в стек, и има безброй възможности за избор на съчетания. Ако сте относително нови във взимането на стероиди и все още не искате да отидете на по-екстремни нива, може да използвате много прост стек с Винстрол:

 • Винстрол 50 мг дневно (седмици 7-12)
 • Equipoise 400 мг седмично (седмици 1-8)
 • Тестостерон 500 мг седмично (седмици 1-12)

Този стек поставя Винстрол само през последните седмици, позволявайки му да прояви своите мощни изсушаващи ефекти по време на подготовката за състезание.

Разширени стекове с Винстрол могат да включват много повече съединения като Equipoise, Trenbolone и дори HGH. Trenbolone се счита за един от най-трудните за използване стероиди, но предлага големи ползи, така че е подходящ само за най-опитните потребители.

Един прост, но много ефективен стек за орелефяване, който включва Винстрол, като този по-долу, ще ви осигури твърда и стройна фигура без задържане на вода, тъй като поддържа тестостерон на ниско ниво, за да предотврати превръщането му в естроген:

 • Тренболон ацетат: 50 мг всеки втори ден (общо 200 мг/седмица) за седмици 1-10
 • Инжекционен Винстрол: 400 мг седмично или перорален Винстрол: 60 мг дневно за седмици 1-8
 • Тестостерон пропионат: 100 мг седмично за седмици 1-10

Стекове за повишаване на спортните резултати с Винстрол

Винстрол е добре познат с ползите си за повишаване на производителността, затова в миналото го използват някои от най-добрите спортисти на планетата. В тези случаи спортистите приемат Винстрол не за подобряване на физическия си вид, а единствено за постигане на максимална мощност и скорост. Затова Винстрол често се използва самостоятелно, а цикълът е по-умерен от тези, насочени към подобряване на физическата форма. Обичайната доза за производителност е от 25 до 50 мг дневно от Винстрол.

Силно препоръчително е мъжете на този цикъл да използват екзогенен тестостерон, за да се справят с ефектите на потискане. Спортистите обикновено се притесняват от тестването за наркотици, затова най-добрият избор на тестостерон е тестостерон суспензия в доза от 50 мг дневно, тъй като тази форма на тестостерон има време за откриване само три дни. Всички спортисти трябва да са наясно с времето за откриване при тестване на всички използвани стероиди.

ᐉ Прочете още: Винстрол – Странични ефекти, вреди и рискове

Заключение

Въпреки че Винстрол може да бъде изключително полезен, той трябва да бъде използван с внимание и знание. Преди да започнете с цикъл на Винстрол, важно е да се консултирате с професионалист или лекар, за да определите дали той е подходящ за вас и как да го използвате най-добре.

Независимо дали сте спортист, който търси подобрение на производителността, или културист, който иска да подобри своята форма, Винстрол може да бъде мощен инструмент във вашата арсенал.

Въпреки това важно е да се подходи с предпазливост и уважение към тези мощни вещества.

Бъдете информирани, бъдете разумни и стремете се към своите цели с увереност и усърдие.