Цикъл с Анадрол – начинаещи, средно напреднали и напреднали

Светът на анаболните стероиди е разнообразен и сложен. Сред многобройните опции, които предлага, един от най-ефективните и популярни стероиди е Анадрол.

Въпреки че е познат с мощните си ефекти върху увеличаването на мускулната маса и силата, използването на Анадрол може да бъде не малко предизвикателство, особено за начинаещите.

В тази статия ще разгледаме как ефективно да използваме Анадрол, как да го комбинираме с други стероиди, какви са най-добрите цикли за различните нива на потребителите и как да управляваме дозите си за оптимални резултати.

Цикли с Анадрол

Независимо как използвате Анадрол и с какво го комбинирате, можете да очаквате резултатите ви да включват драматично нарастване на силата и масата, дори и при по-ниски дози.

Съчетаването му с други стероиди за напълняване или за сила ще умножи тези постижения.

Кратките цикли на Анадрол са много ефективни и можете да очаквате значителни печалби, като използвате цикъл от само няколко седмици.

Цикъл с Анадрол за начинаещи

Анадролът може да се счита за по-напреднал стероид за начало, така че ако никога не сте използвали други анаболни стероиди преди това, би било по-добре да започнете с по-мек стероид, като например стандартен цикъл на тестостерон, преди да преминете към по-сурово съединение като Anadrol.

Но ако не сте начинаещ в стероидите като цяло, но сега искате да използвате Anadrol за първи път, тогава той може да се използва самостоятелно или в основен стек с инжекционен тестостерон. Това е мощен стак за натрупване на маса и сила, като Anadrol ви дава бърз старт, а тестостеронът допринася за повече печалби с напредването на цикъла.

Много хора ще се закълнат, че използват Anadrol само с тестостеронна база, но използването му самостоятелно също е жизнеспособна опция в доза 50mg на ден за първия ви цикъл, която може да бъде разделена на две до три дози дневно.

Цикъл с Анадрол за средно напреднали

След като сте придобили увереност, използвайки Анадрол самостоятелно или може би с умерена доза тестостерон в проста комбинация, може да обмислите добавянето на друго стероидно съединение, за да увеличите резултатите до друго ниво.

Основният стак от тестостерон и анадрол е мощно средство за покачване на мускулна маса и малко от нас някога ще се нуждаят от нещо повече от тази комбинация.

Анадрол в доза 50 mg седмично в продължение на 4-6 седмици и тестостерон (изберете предпочитания от вас естер) в доза 500 mg седмично в продължение на 12 седмици ще доведат до отлични резултати.

Цикъл с Анадрол за напреднали

Напредналите потребители ще използват Anadrol като малка, но мощна част от цикъл, който включва няколко други съединения. Анадрол, тренболон и тестостерон е много напреднал цикъл, като тренболонът е изключително мощен стероид, подходящ само за опитни потребители.

50 mg дневно от Anadrol за първите 6 седмици, заедно с тестостерон в 500-600 mg седмично и тренболон в 150 mg седмично за 12 седмици, не само ще доведе до невероятни печалби за сила и обем, но ще бъде тежък цикъл, когато става въпрос за странични ефекти.

Комбиниране на Anadrol с други стероиди

Анадролът често се комбинира с тестостерон, като дозата зависи от вашите цели. Седмична доза от 500 mg тестостерон ще увеличи значително вашите постижения.

Тренболонът и Мастеронът също могат да се подредят добре с Anadrol. Ако искате да натрупате бързо с Anadrol, а по-късно да елиминирате задържането на вода и да постигнете дефинирана, суха физика, тогава изсушаващите стероиди като Winstrol и Masteron могат да работят много добре за тази цел.

Ще видите някои разговори там за подреждане на Anadrol с Dianabol. Това са орални с17-алфа-алкилирани стероиди, които имат отрицателно въздействие върху черния дроб. Напредналите и авантюристични потребители могат да подредят тези два орални стероида, но това не е разумен избор и никога не бих го препоръчал.

ᐉ Прочете още: Анадрол – Странични ефекти, вреди и рискове

Заключение

Анадрол е мощен стероид, който може да приведе до драматични увеличавания на силата и мускулната маса.

Обаче като всяко мощно средство, то трябва да се използва разумно и внимателно. Без значение дали сте начинаещ, средно напреднал или напреднал потребител на стероиди, важно е да изберете подходящия за вас цикъл и да следите правилната дозировка.

Комбинирането на Анадрол с други стероиди може да ви помогне да постигнете максимални резултати, но винаги се консултирайте с професионалист преди да промените вашия цикъл или доза.

Накрая, никога не забравяйте, че здравето ви е на първо място.