Цикъл с Кленбутерол – начинаещи, средно напреднали и напреднали

Кленбутерол Цикли и стекове

Кленбутеролът може да бъде толкова прост, колкото искате. Той може да се използва и като малка част от по-сложен стак. Вашите цели и ниво на опит ще определят състава на вашия цикъл с кленбутерол. Ако използвате кленбутерол за първи път, от първостепенно значение е да следвате цикъла за начинаещи, за да можете да определите личния си отговор към лекарството.

По-опитните потребители почти винаги ще комбинират кленбутерол с други по-мощни вещества, като анаболни стероиди. Частта на кленбутерол във всеки цикъл рядко ще се промени много или изобщо, независимо дали сте начинаещ или напреднал потребител, защото начинът, по който циклираме клена, е много различен от този, по който се използват стероидите. Това, което ще определи цикъла ви като по-напреднал потребител, ще бъдат другите съединения, които са включени в стека.

Цикъл на кленбутерол за начинаещи

Цикълът на Кленбутерол за начинаещи ви запознава със съединението и ви позволява да прецените реакцията на тялото си както към страничните, така и към положителните ефекти. Той е подходящ и за жени, които обикновено ще използват Кленбутерол самостоятелно и в по-ниски дози от мъжете. Въпреки че този цикъл изглежда много елементарен, все още могат да се постигнат отлични резултати, когато става въпрос за загуба на мазнини и повишаване на мускулната дефиниция.

Този кратък едномесечен цикъл също така ще ви запознае с постепенния метод за увеличаване на дозата на Кленбутерол по време на цикъла. Това е съществен начин за използване на Кленбутерол поради начина, по който тялото ви бързо се приспособява към неговите ефекти.

Можете и трябва да регулирате дозата според нивото на комфорт, а жените обикновено искат да се ориентират към максимална доза от 80mcg до 100mcg дневно.

За този цикъл просто започнете с 20mcg през първия ден. Увеличавайте дозата с 10mcg на всеки три дни, докато достигнете желаната максимална доза.

Не е необходимо да намалявате дозата след като сте достигнали максималната – можете просто да спрете цикъла след 4-тата седмица или максимум 6 седмици.

Цикъл с кленбутерол за средно напреднали

Средно напредналите потребители ще бъдат на етап, в който се чувстват комфортно да комбинират Кленбутерол с поне едно друго съединение. Това може да бъде анаболен стероид или друг вид наркотик, но общата цел ще бъде цикъл на рязане, при който бързата и ефективна загуба на мазнини е приоритет, както и запазването на чистата мускулатура и постигането на тонизирана и разкъсана физика.

Комбинацията на Кленбутерол и Винстрол е популярна. Използването на Кленбутерол през първите 4 седмици от този 8-седмичен стак дава бърз старт на изгарянето на мазнини и рязането, а мощните ефекти на Винстрол ви отвеждат до края на цикъла.

Винстрол 20 mg дневно: Седмици 1-8

Дозата на Кленбутерол ще бъде постепенно увеличавана, след което намалявана, както е стандартната практика. Започнете с доза от 20mcg на ден, след което постепенно увеличавайте дозата всеки ден, докато достигнете желания пик от около 120mcg на ден.

Този цикъл е подходящ за мъже, въпреки че Винстрол обикновено не се препоръчва за жени поради своите андрогенни странични ефекти.

Ако жените все пак желаят да използват Винстрол в цикъл като този, приемането на доза от 5 mg може да помогне да се избегне вирилизацията.

Цикъл с кленбутерол за напреднали

След като достигнете напреднало ниво с Кленбутерола, ще имате увереността да добавите по-мощни съединения. На този етап вече трябва да сте опитен потребител на анаболни стероиди, тъй като по-голямото комбиниране на вещества изисква умение да се справите със страничните ефекти.

В този цикъл се използва усъвършенствано съединение, наречено Т3 (Cytomel), което е хормон на щитовидната жлеза. Той може да помогне за допълнително намаляване на телесните мазнини и дори да понижи холестерола.

Този кратък и интензивен 8-седмичен цикъл използва два мощни анаболни стероида – Тренболон (предназначен само за най-опитните потребители) и Мастерон. Тестостеронът е включен в доза за хормонална замяна, за да подпомогне с поддръжката на нивата на тестостерон, които могат да бъдат потиснати от стероидите.

  • Седмици: 1-2, 5-6, 8
  • Кленбутерол 120mcg на ден
  • Седмици 1-8
  • Тестостерон пропионат 100mg седмично
  • Тренболон ацетат 200mg седмично
  • Masteron 400mg седмично
  • Т3 по 90mcg на ден

Този цикъл включва Кленбутерола като част от 2-седмичен цикъл на включване и изключване. Това означава, че ако желаете да продължите да използвате Кленбутерол след 8-седмичния цикъл (например по време на периода за възстановяване след цикъл), това е възможно, тъй като самият цикъл на Кленбутерола включва само общо 4 седмици. Въпреки това, общото време за използване на Кленбутерол все още не трябва да надвишава 8 седмици. Този стак е подходящ само за мъже.

Когато стакирате Кленбутерол, начинът, по който се използва, не се променя много или изобщо. Потребителите обикновено избират един от двата метода на цикъл: 2-седмичен цикъл на включване и изключване или 4-8 седмичен цикъл. След това, вие сглобявате стака около Кленбутерола и поставяте другите съединения там, където ще имат най-добър ефект.

Тъй като Кленбутеролът е мощно съединение за загуба на мазнини, той се използва най-често в цикъл на рязане. Съществува голям избор от други съединения, които хората комбинират с Кленбутерол, за да изгорят още повече мазнини, подобрят мускулната дефиниция и се подготвят за състезания.

Комбиниране на Кленбутерол

Ето някои от най-често срещаните съединения, които се комбинират с Кленбутерол:

  • Винстрол – мощен анаболен стероид с отлични свойства за изгаряне на мазнини и анаболна активност, който помага за запазване на чистата мускулатура значително повече, отколкото Кленбутерол може сам по себе си. Винстрол също така ще добави в цикъла Ви повишена сила и мощ и по-добро възстановяване.
  • Анавар – друг мощен стероид за рязане, който като цяло има по-малко странични ефекти от Винстрол. Често се използва от жени по тази причина. Анавар идва с мощни свойства за изгаряне на мазнини, но също така позволява друго ниво на натрупване на чиста мускулна маса и сила, които надхвърлят значително това, което може да се постигне само с кленбутерол.
  • Цитомел (Т3) – естествен хормон на щитовидната жлеза, използван при хипотиреоидизъм, който е състояние, причиняващо наддаване на тегло поради забавен метаболизъм. Това е много мощен хормон, който трябва да се приема и е предназначен само за напреднали потребители, защото страничните ефекти могат да бъдат тежки. Т3 се използва за сериозно и екстремно изгаряне на мазнини, често преди състезание.

Това са само три от многото други съединения, които можем да подреждаме с кленбутерол за подобряване на резултатите при загуба на мазнини. Доброто обаче трябва да се балансира с лошото и потребителите трябва да са готови да се справят с допълнителни странични ефекти при всяко вещество, което добавяте към стека.