Цикъл с Дианабол – начинаещи, средно напреднали и напреднали

Цикъл с Дианабол за начинаещи

Основният цикъл за начинаещи включва само тестостерон като допълнително съединение и използва основното предимство на Дианабол, което осигурява силен старт в началото на цикъла, след което по средата на цикъла се включва по-бавно действащ естер на тестостерон. Тук Dbol се използва само през първите 6 седмици от 12-седмичния цикъл.

  • Дианабол: 25 mg дневно (седмици 1-6)
  • Тестостерон енантат: 400 mg седмично (седмици 1-12)

Цикъл с Дианабол за средно напреднали

Добавянето на Deca-Durabolin (Нандролон) повишава този цикъл на по-високо ниво, когато става въпрос за увеличаване на мускулната маса и силата. Включването на нандролон в този стек не означава задължително увеличаване на дозата на Дианабол, тъй като той все още е много силен дори при ниски дози.

Въпреки това, някои потребители може да искат да увеличат дозата до 50 mg на ден. Отново, Dbol се използва само през първата половина на цикъла, като Deca-Durabolin се използва през останалата част.

  • Dianabol: 25 mg – 50 mg на ден (седмици 1-6)
  • Deca-Durabolin: 400 mg седмично (седмици 1-12)
  • Тестостерон енантат: 100 mg седмично (седмици 1-12)

Цикъл с Дианабол за напреднали потребители

Напредналите потребители на Дианабол често правят кратък, рязък цикъл, използвайки други съединения с кратък естер за постигане на най-драматични и бързи резултати.

В този тип стекове не само Дианабол дава цикъла старт с голяма сила, но добавяте и поне един бързодействащ стероид, който ще усили резултатите още от първите дни на цикъла. В този случай използваме мощния тренболон ацетат:

  • Дианабол: 50 mg на ден (седмици 1-6)
  • Тренболон ацетат: 400 mg седмично (седмици 1-8)
  • Тестостерон пропионат: 100 mg седмично (седмици 1-8)

Дианабол е най-ефективен, когато се комбинира с други стероиди. DBol се комбинира отлично с много други съединения и добре планираният стек може да доведе до бързи и насочени към конкретна цел резултати.

DBol е идеален за стартиране на цикъл поради своята бързодействаща природа, което означава, че започвате да усещате неговите ефекти в рамките на няколко дни. Бързото увеличаване на силата ви дига тренировките на ново ниво и позволява на другите стероиди да поемат ролята си през останалата част от цикъла.

Друг метод за комбиниране е включването на Дианабол в средата на цикъла, когато може да се използва за преодоляване на плато, при което печалбите забавят или се забележи спиране на напредъка.

Чистата сила на Дианабол е като разрушителна топка, която пробива през тухлена стена, и ще забележите, че напредъкът продължава и след прекратяването на приема на Дианабол.

Дианабол се комбинира добре с повечето стероиди, но фактът, че е C17-алкилиран, означава, че не е препоръчително да го комбинирате с други C17-алкилирани стероиди.

Някои от най-добрите съединения за комбиниране с Дианабол включват Deca-Durabolin (Нандролон), Trenbolone (само за много опитни потребители), Testosterone, Anavar и Anadrol (също само за много напреднали потребители поради риска от чернодробна токсичност).